100- as dienų mokyklos takeliu

2020-03-09

 

  Ką pirmokui reiškia 100 –as dienų mokykloje? Į tokį klausimą turėjo atsakyti penktadienį į Baisogalos mokyklos-darželio Pakiršinio skyrių atskubėję svečiai iš Skėmių skyriaus.  Mokytojos Gitanos Kniškienės iniciatyva Pakiršinio skyriaus ir Skėmių skyriaus pirmokai susirinko į nuotaikingą rytmetį “100 dienų mokyklos takeliu“.  Dvi komandos- „Gudručių“ ir „Pabiručių“ atliko įvairias užduotys. Komandos prisistatė, apsikeitė dovanėlėmis, sprendė kryžiažodžius, iš pabirusių raidžių surinko žodžius, iš pieštukų dėliojo skaičių 100. Nugalėjo draugystė ir gera nuotaika.

        Po renginio nugalėtojams įteikti diplomai, dalyvavusiems – padėkos. Vaikai dar trumpai pasilinksmino, pabendravo ir kupini geros nuotaikos išvyko atgal į savo mokyklėlę. Nuoširdžiai dėkojame mokytojoms Gitanai Kniškienei ir Skėmių skyriaus mokytojai Renatai Armonienei už galimybę pabūti kartu ir pasidžiaugti pasiektais rezultatais per 100 –ą dienų.

Parengė

Direktorės pavaduotoja ugdymui Gintarė Pužauskienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>