Ketvirtokai projekto ,,Olimpinis mėnuo“ prizininkai

2020-10-21

 

Mūsų mokyklos ketvirtokai praėjusiais mokslo metais dalyvavo LTOK organizuotame projekte ,,Olimpinis mėnuo“.

 Mokiniai aktyviai įsitraukė į sportinę ir sveikatą stiprinančią veiklą. Kasryt ,nepriklausomai nuo oro sąlygų, ėjo sveikatingumo ratus aplink mokyklą;kartu su Ąžuolu Galinguoju klasėje darė rytinę mankštą; išbandė naujus žaidimus ir veiklas per kūno kultūros pamokas.

Mokiniai taip pat gilinosi į sveikos mitybos taisykles, patys gamino sveiką maistą, virė košes ir vaišino jomis savo  šeimos narius.

 Neliko nuošalyje ir bendravimo bei palankaus sveikatai poilsio temos.

 Olimpinio mėnesio dalyvių veikla buvo pristatyta Lietuvos pradinių klasių mokinių konferencijoje ,,Sveikatos akademija“, o veiklos ataskaitą nusiųsta projekto organizatoriams.

 Ketvirtokai labai apsidžiaugė, sužinoję, kad tapo projekto prizininkais ir prasidedant vasarai gavo puikų prizą – sportinę aprangą visai klasei. Ir taip pamėgtos fizinio ugdymo pamokos tapo dar mielesnės – smagu gerai jaustis ir gražiai atrodyti.

                      Mokytoja metodininkė Zita Bliznikienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>