“Skirtingos margos kojinės – suvienija“

2021-03-26

Dėkojame visai mokyklos bendruomenei: vaikams ir tėvams, taip šauniai įsijungusiems ir paminėjusiems kovo 21dieną – Pasaulinę Dauno sindromo dieną.

Ačiū už skirtingų kojinaičių nuotraukas ir spalvingus piešinius  buvusios mokinės Dainos Kapšaitės  Facebook paskyroje surengtame konkurse “Skirtingos margos kojinės – suvienija“, už dalyvavimą akcijoje „SpalvotiKartu“ (kovo1-21d.)  už dalyvavimą informatyvioje pamokoje „(Ne)pamoka…“ apie žmones su Dauno sindromu, kurią transliavo Žmonių su Dauno sindromu ir jų globėjų asociacija.

  Konkursas “Skirtingos margos kojinės – suvienija“ sulaukė išties daug puikių piešinių.  Pirmoko Dovydas Golco ir ketvirtokės Rasvydės Tamulionytės spalvingos kojinės  pelnė nugalėtojų titulus.

Džiugu, kad prie šios akcijos prisijungė ir Skėmių pradinio skyriaus  mokiniai su mokytoja. Ačiū visiems už  Saulyčių palaikymą ir dalyvavimą akcijoje  #nenurasauOpalaikau.  Žmonėms su Dauno sindromu ir jų tėvams tai labai svarbu.

Vaiko gerovės komisija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>