Padėkos diena 1 klasėje

2021-04-04

Pirmokai nuotolinio mokymosi metu dalyvavo įvairiuose virtualiuose konkursuose. Sugrįžę į mokyklą  pasidžiaugė  savo nuveiktais darbais.
 Mokinukai noriai dalyvavo Radviliškio rajono savivaldybės etninės kultūros ir amatų centro organizuotame piešinių – virtualios parodos konkurse ,, Nupiešk Kalėdų Senelio Kojinę- 2020“, Palonų daugiafunkcinio dienos centro piešinių konkurse ,, Švenčių laukiant“ ir  Baisogalos kultūros centro konkursuose. Pirmokų pagaminta Kalėdinė eglutė iš antrinių žaliavų buvo apdovanota prizu. Šios  eglutės nuotrauka- sveikinimas puikavosi  Peterboro  Katedroje( Didžioji Britanija) ir net  puošė ir Peterboro lietuvių bendruomenės Kalėdinius skelbimus. Mažieji dailininkai dalyvavo konkurse ,, Mano vėliava“.

    Labai smagu, kad kartu su vaikais įvairiuose virtualiuose renginiuose dalyvavo ir jų tėveliai. Visi drauge stebėjo,,  ( Ne) Pamoka apie žmonės su Dauno sindromu ir skirtingas kojines“. Vėliau dalyvavo Dainutės konkurse ,,Skirtingos, margos kojinytės suvienija!”. Dovydas Golcas laimėjo Dainutės įsteigtą prizą. O kiek puikių projektų sukūrė tėvai ir vaikai kartu: ,, Ledo gėlės“, ,, Džiaugsmingiausios žiemos dienos“, ,, pasistatėm sniego senį, sniego senį besmegenį“, gamino paukšteliams  lesyklėles. Kokie visi laimingi buvo išvydę Dovydo Siruso nulipdyta pirmokų besmegenių klasę.

    Padėkos dieną vaikai buvo apdovanoti padėkomis ir draugiškai gardžiavosi  saldžiaisiais prizais.

                                                   Pirmos klasės mokytoja Nilutė Jasaitienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>