Mokslo metų baigimo šventė

2021-06-18

Birželio 16 dieną pradinių klasių mokiniai baigė mokslo metus, kurie dėl susiklosčiusios situacijos buvo sudėtingi, nes teko nemažai laiko mokytis nuotoliniu būdu. Mūsų mokyklos mokiniai tai sėkmingai įveikė ir gražų vasaros rytą susirinko į mokslo metų baigimo šventę.

                      Sporto salėje jaunuosius abiturientus pasveikino trečiokai. Mokyklos – darželio direktorė A. Krugelienė, sveikindama ketvirtokus, juos palygino su drugeliais, kurie atėję į pirmą klasę būna tarsi maži vikšreliai, o besimokydami auga, stiprėja ir po ketverių metų tampa puikiais drugeliais, kurie išskrenda gavę pradinio ugdymo pažymėjimą – pirmą svarbų mokslo pasiekimų dokumentą.

                      Šiais mokslo metais ketvirtokai pasižymėjo ne tik mokslo žiniomis, bet ir meniniais gebėjimais, kūrybiškumu. 2021m pavasario sesijos Olimpio konkurse dalyvavo 12 mokinių. Jie gavo 27 diplomus ir 5 medalius. Taip pat dalyvavo dviejuose tarptautiniuose dailės konkursuose, Radviliškio rajono mokinių meninio skaitymo konkurse ir respublikiniame rašinio konkurse.

                      Šventės metu ketvirtokai pasidalino savo įsimintiniausiais įvykiais per ketverius mokslo metus. Direktorė pasidžiaugė, kad gyvenime nepamirštama padėkoti ir įteikė padėkos raštus tėveliams už pagalbą mokyklai-darželiui. Nuoširdžius mokytojos Z.Bliznikienės žodžius, skirtus savo mokiniams, keitė tėvelių žodžiai ir sveikinimai. Visus sužavėjo mamyčių daina ir nuostabus paskutinis jaunųjų abiturientų valsas. Vėliau šventė persikėlė į vasaros saulės nušviestą mokyklos – darželio teritoriją. Į dangų pakilo balti balionai lydimi ketvirtokų svajonių… Šventės pabaigoje visi mokiniai dalyvavo edukacinėje programoje “Kaip klounas laimės ieškojo“.

                      Dėkojame visiems pedagogams, lydėjusiems ugdytinius šiais mokslo metais pažinimo keliu ir linkime geros vasaros. Mieli vaikai, saugiai, turiningai, smagiai praleiskite atostogas  !!!

                     

Baisogalos mokyklos-darželio informacija

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>