Projektinė savaitė „Rudens karuselė“

2021-10-04

Spalio 1 d. Baisogalos mokyklos-darželio Pakiršinio skyriuje vyko baigiamasis projektinės savaitės renginys „Rudens karuselė“. Visos savaitės metu vaikai, su tėveliais, mokytojomis, auklėtojomis gamino įvairiausius darbelius iš lapų, fotografavo rudenėjančią gamtą, spaudė sultis iš įvairių vaisių ir daržovių.

           Baigiamąją dieną mokyklos-darželio kiemas pasipuošė rudeniniais kilimais, kuriuos „paklojo“ ketvirtokai su tėveliais. Pievelė po medžiais virto foto nuotraukų galerija, ( mokytoja G. Kniškienė) o stalai lūžo nuo įvairiausių rudeninių puokščių ( antrokai ir mokytoja). Pirmokai iš gautų pavyzdžių turėjo susirasti ir sudėlioti įvairius gyvūnus.

          Pabaigtuvės buvo suplanuotos lauke žaidžiant įvairias estafetes, rungtyniaujant, klausantis nuotaikingos muzikos apie rudenėlį. Šventės pabaigoje visų laukė  saldi staigmena. Kepti obuoliai su cukraus pudra. Dar ilgai kieme klegėjo vaikų emocijos, plaikstėsi keptų obuolių kvapas ir susižavėjimo šūksniai.

       Lauksime kitų metų rudeninės karuselės ir įsisupsime dar smarkiau!

Parengė pavaduotoja ugdymui Gintarė Pužauskienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>