Paskaita „Psichologinis imunitetas“

2022-01-10

no images were found

Šiuo gana sunkiu laikotarpiu, kai jaučiamės esantys tarsi už abejonių grotų ar emocijų kalėjime, mūsų įstaigą aplankė lektorė, žurnalistė, daugiau nei 15 metų vedanti seminarus ir konsultuojanti verslo įmones, švietimo, nevyriausybines organizacijas Lidija Laurinčiukienė. Susitikome su šia nuostabia lektore jau trečią kartą. Kiekvienas susitikimas tai tarsi mažas spektaklis, suvirpinantis sielos gelmes ir nepaliekantis abejingų.

Paskaitos metu sužinojome kaip būti atspariems ir neimliems visokioms psichologinėms infekcijoms, toksiškiems žmonėms ( kolegoms giminaičiams, kaimynams ), toksiškoms situacijoms. Teko susimąstyti kur esame ir kur einame? Kas esame sau – postūmiai ar stabdžiai ?

Taip pat sužinojome apie žmogaus kūno dalių ir emocijų ryšį, naktinėjimus, savipagalbos instrumentus. Tikrai ne vienas pasinaudosime lektorės naudojama penkių pirštų kombinacija prisimenant dienos atliktus darbus.

                      Dėkojame Lidijai už gerų emocijų užtaisą, nuoširdžią šypseną ir patikinimą, jog viskas yra įmanoma.

 

      Baisogalos mokyklos – darželio informacija

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>