Mes – Baisogalos „SVEIKUOLIAI“

2016-03-18

Baisogalos mokyklos – darželio 2 a klasės komanda dalyvavo respublikiniame mokinių, mokytojų ir sveikatos priežiūros specialistų konkurse „Sveikuolių sveikuoliai“ (I – IV klasių grupėje).

Dar gruodžio mėnesį, įveikę rajono mokyklų komandas, įgijome teisę dalyvauti II etape. Visų rajonų ir miestų nugalėtojai buvo suskirstyti į keturias zonas. Kovo 9 d. į Šiauliuose vykusį II etapo konkursą atvyko net 14 komandų. Visi labai stengėsi ir norėjo laimėti, nes į finalinį etapą patenka tik dvi komandos.

Buvo smagu, kad mūsų komandai už prisistatymą plojo ir dalyviai, ir teisėjai. Puikiai atlikome sportinę užduotį. Komandos kapitonas Vakaris be klaidų atpažino dėžėse paslėptas daržoves ir vaisius. Žinojome ir atlikome visas teorines užduotis. Bet… „koją pakišo“ policininkų pateikta užduotis. Ne teorinė, bet kas greičiau sudės dėlionę su policijos mašina. Viena detalė kažkur „pasiklydo“ ir užduoties atlikti bei taškų pelnyti nepavyko. Matyt, tai ir nulėmė, kad į finalą nepatekome, nes nuo nugalėtojų atsilikome tik 1,8 taško.

Besiruošdami konkursui daug sužinojome: kaip reikia sveikai maitintis ir save prižiūrėti, kaip saugiai elgtis, ką daryti ištikus nelaimei. Džiaugiamės ir laimėta V vieta (konkurse buvome patys mažiausi), ir dovanomis.

 

Mokytoja Daiva Volskytė

Sveikatos priežiūros specialistė Sigita Kazincienė

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>