Baisogalos pradinukai zoninių ,,Drąsūs, stiprūs vikrūs“ estafečių varžybų laimėtojai

2019-03-13

    

 

                             Kovo 8 d. Gataučių (Joniškio r.) Marcės Katiliūtės pagrindinėje mokykloje vyko zoninės Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių ,,Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ estafečių varžybos. Baisogalos mokyklos darželio sportininkų komanda, laimėjusi 7 estafetes iš 8 ir nugalėjusi Akmenės rajono Papilės pagrindinės mokyklos, Joniškio rajono Gataučių pagrindinės mokyklos ir Kelmės rajono. Elvyravos pagrindinės mokyklos sportininkus iškovojo I-ąją vietą.

                      Kaip įprasta sportininkų komanda zoninėse estafečių varžybose, iškovojusi I-ąją vietą, buvo pagerbta mokyklos-darželio sueigoje. Pasidžiaugti sportininkų pergale atvyko Baisogalos seniūnė R. Masiulienė. Direktorė V. Fessler pasveikino nugalėtojus ir pasidžiaugė didžiuliu, nuosekliu, kruopščiu sportininkų ir juos treniruojančių mokytojų metodininkių Nilutės Jasaitienės ir Editos Mickuvienės darbu. Pasak direktorės pergalių sportininkai pelnė daug. Bet kiekviena jų yra neeilinė pergalė, nes kiekviena jų reikalauja daug treniruočių, estafečių tikslumo ir komandos susitelkimo. Seniūnė dėkojo sportininkams už pergales ir Baisogalos vardo garsinimą Lietuvoje. Seniūnė ir direktorė įteikė nugalėtojams Joniškio sporto centro diplomus. Direktorė sportininkams įteikė ir rėmėjų iš Vokietijos Speyer – Radviliškio draugijos dovanas (šokoladus).

Dar kartą sveikiname šauniuosius sportininkus ir jų treneres ir tikimės, kad tarpzoninėse varžybose mokyklos – darželio sportininkus ir vėl lydės sėkmė.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>