Sueiga

2019-04-02

 

Pasveikinti sportininkų su pergale atvyko LRS narys A.Gaidžiūnas, Baisogalos seniūnė R.Masiulienė ir Baisogalos bendruomenės pirmininkas A. Radžiūnas. Seimo narys džiaugėsi mažųjų sportininkų pergale ir įteikė varžybų laimėtojams diplomus. Mokyklos-darželio direktorė džiaugėsi didžiuliu ir atsakingu mokinių ir jų treneriu darbu, kurio dėka pergalės seka viena kitą. Nuoširdus AČIŪ  aidėjo seimo nariui A.Gaidžiūnui, kuris suteikė galimybę treniruotis puikioje sporto klubo Auridana salėje  ir mokytojoms trenerėms E.Mickuvienei ir N.Jasaitienei. Seniūnė, sveikindama šauniuosius sportininkus, džiaugėsi, kad jie savo laimėjimais garsina ne tik mokyklą-darželį, bet ir Baisogalą.

            Sueigoje buvo apdovanoti visų amžiaus grupių nugalėtojai, dalyvavę plaukimo varžybose ,,Plaukiu už Lietuvą“.

            Mūsų mokyklos ugdytiniai taip pat noriai  dalyvauja įvairiuose piešinių konkursuose. Penki mūsų pradinukai, kuriuos paruošė logopedė L.Krūgelienė,   už dalyvavimą respublikiniame piešinių konkurse ,,Mano svajonė“ buvo apdovanoti  padėkos raštais. Priešmokyklinės grupės penki  auklėtiniai (auklėtoja E.Tautkuvienė), dalyvavę Baisogalos kultūros centro organizuotame piešinių konkurse ,,Ateities Lietuva 2019“, gavo padėkos raštus.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>